top of page

STUDIO HUREN?

Kom jij ons team versterken...?

Ben je op zoek naar sfeervolle ruimtes in Hoofddorp? De ruimtes van het Inner Balance Center Hoofddorp zijn te huur voor allerlei activiteiten. Dat kun je ruim zien; activiteiten die te maken hebben met bewustwording, coaching, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Onze ruimtes zijn dus beschikbaar voor huur of gebruik voor aanverwante activiteiten. Bijvoorbeeld voor meditatie, yoga, pilates, zwangerschapsyoga, tai chi, coaching, begeleiding, mindfulness, massages,  trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.
 

Diverse ruimtes:


1. Yoga zaal           : 35m2 geschikt voor max. 12 personen.

2. Namasté Café    : 30m2 ingericht met tafel, banken en stoelen 12 personen

** Ruimtes 1 & 2 kunnen middels openslaande deuren met elkaar verbonden worden.

 

Inner Balance Center is gevestigd op de eerste etage, bereikbaar via de trap (geen lift aanwezig). Pantry is aanwezig en voorzien van waterkoker, theekannen, koffieapparaat, hotpot(soepketel), servies en bestek.

Toilet aanwezig.

 

In het centrum is naast veel Liefde ook aanwezig:

Yogamatten, yogakussens, bolsters, riemen , dekentjes, yogablokken en oogkussentjes. 

 

Bereikbaarheid:

Inner Balance  Center is centraal gelegen in nabijheid van openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Verhuur kan zijn wekelijks, maandelijks of incidenteel per workshop. We delen graag onze prachtige ruimtes. Op de tijden dat we zelf geen lessen of workshops geven is het centrum te huur. Het lijkt ons fantastisch om ons Inner Balance Center uit te kunnen breiden met jouw komst. Jij bent dan ook van harte welkom! We zorgen samen voor de ruimte. Zelf draag je zorg voor je deelnemers. Als je de ruimte gebruikt kun je ervoor kiezen om vermeld te worden op deze website.

Losse workshops komen dan met korte informatie en foto in de agenda te staan. Bij wekelijkse lessen krijg je uiteraard een plek op de website met informatie over je les en over jezelf. Zo kun je gebruik maken van ons netwerk.

Elkaar verbinden en versterken is ons Doel!.

 

Alles is mogelijk in overleg. Informeer naar de tarieven!

Nieuwsgierig geworden? Wij ook naar jou…!

Neem voor het bezichtigen van de ruimtes en een kennismaking contact op met Marian tel;  06 – 24507637  Of stuur een e-mail naar info@innerbalance.center

Stay Balanced!

bottom of page