"team"

Inner Balance is opgericht door eigenaar Marian Hendriks. Maak ook kennis met haar collega's, jouw professionele team van docenten en therapeuten staat voor je klaar,

 

Marian Hendriks

Yoga Docente/Eigenaresse

Gecertificeerd Yogadocente,  (200hrs) Tulasidalam Yoga Ashram, Kerala India, Yin Yoga (100hrs), Yoga Swing (50hrs) en eigenaresse van Inner Balance Center en Inner Yoga. Tevens ben ik Reiki Master en Massage Therapeute. Ik geef Hatha Yoga, Yin Yoga, Aerial Yoga, Yoga Nidra,  Zwangerschaps Yoga en Hormoon Yoga. Mijn lessen zijn toegankelijk voor beginners alsook gevorderden.  Ook voor Reiki en Massages kun je bij mij terecht.

Bezoek Inner Yoga: www.inneryoga.nl

Alexandra

Yoga Docente

Mijn naam is Alexandra. In 2017 heb ik mijn 200hr Hatha Yoga teacher training behaald bij Arhanta Ashram, in Sinderen.  Ik vind het heerlijk mijn kennis met anderen te mogen delen en yoga te laten integreren in iemands leven.

Conny Gangl

Yoga Docente

Mijn naam is Conny. Na jaren zelf Yoga beoefent te hebben, heb ik in 2016 besloten om een opleiding tot Raja Yogadocent te volgen (450hrs). Nu wil ik graag mijn passie en enthousiasme voor yoga delen met een ieder die ervoor open staat. Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Kr8!Coach

Hypnosetherapie en coaching

Mijn naam is Hester Zonnenschijn. Als hypnosetherapeut gebruik ik hypnosetherapie in combinatie met coaching bij leefstijlverandering. Het, door hypnosetherapie, “resetten” van gedachten en overtuigingen, die een ongezonde leefstijl onderhouden, geeft goede en blijvende resultaten. Problemen bij stoppen met roken, afvallen en stress of burn-out worden definitief en bij de “wortel” aangepakt. Ook kun je bij mij terecht voor het aanpakken van angsten. Naast één op één begeleiding organiseer ik trainingen Zelfhypnose voor kleine groepen. Hier leer ik je om zelf aan de slag te gaan met het creëren van de juiste mindset bij het bereiken van je doelstellingen.

Nieuwsgierig?

Neem gerust een kijkje op mijn website.

Je kunt me ook volgen via de facebookpagina.

Heb je vragen?

Vul het contactformulier in of bel me op, dan kunnen we samen bespreken of ik iets voor je kan betekenen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en te helpen bij je vragen.

Hester Zonnenschijn

Website: https://kr8coach.nl/

Mobielnummer Kr8!Coach: 06-57344366

Mailadres: info@kr8coach.nl

Please reload