INNER YOGA rooster

Maandag

Aero Yoga

19.45 uur -  20.45 uur

 

Je gebruikt bij AeroYoga een soort hangmat de Yoga Swing . Hierin wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. De Yoga swing maakt enerzijds de houdingen makkelijker, terwijl andere houdingen uiterste concentratie vragen en het gebruikt van al je spieren om in balans te blijven. Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

Maandag

Aero Yoga Teens (9-13jr)

18.30 uur -  19.30 uur

 

Je gebruikt bij AeroYoga een soort hangmat de Yoga Swing . Hierin wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. De Yoga swing maakt enerzijds de houdingen makkelijker, terwijl andere houdingen uiterste concentratie vragen en het gebruikt van al je spieren om in balans te blijven. Perfect om de concentratie te verhogen, energie  kwijt te raken , leren vertrouwen, overgave etc. Zeer geschikt voor kids met ADD/ADHD..Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

Dinsdag

Hatha Yoga

20:00 uur -  21:00 uur

Traditionele Indiase hatha yoga. Asana's (statische en dynamische yoga oefeningen),, ademhalings- oefeningen (pranayama), zonnegroet, mantra, brengen lichaam en geest in balans.

Focus: spieren, gewrichten, bindweefsel en energie lichaam

Ontspannend, balancerend en versterkend voor lichaam en en geest

Woensdag

Stress Relief Yoga

09:00 - 10:00 uur

Stress Relief is een relatief rustige yogales die zorgt voor rust, ontspanning, loslaten van stress, bewustwording en innerlijke rust.

Tijdens de Stress Relief Yoga wordt vooral aandacht besteed aan het waarnemen en loslaten van spanning en stress d.m.v. yoga houdingen uit de hatha, vinyasa en yin yoga

Woensdag

Hatha Yoga

19:30 - 20.30 uur

Traditionele Indiase hatha yoga. Asana's (statische en dynamische yoga oefeningen),, ademhalings- oefeningen (pranayama), zonnegroet, mantra, brengen lichaam en geest in balans.

Focus: spieren, gewrichten, bindweefsel en energie lichaam

Ontspannend, balancerend en versterkend voor lichaam en en geest

Donderdag

Yin Yoga

19:30 uur -  20:30uur

Bij yin yoga ligt de nadruk op stilte en houdingen die lang worden aangehouden(3min) al dan niet ondersteund met hulpmiddelen zoals bolsters en blokken. Hierdoor dring je dieper door in je lichaam (tot in het bindweefsel) en in je geest. Iedere houding wordt zo tevens een meditatie, waarbij je leert loslaten en accepteren wat er in het moment gebeurd. 

Vrijdag

Easy Flow Yoga

09:15 uur - 10:15 uur

Alle gewrichten in het lichaam worden door milde oefeningen en een correcte ademhaling los gemaakt en energieblokkades opgeheven. Hierbij worden eenvoudige oefeningen en asana's gebruikt, die het lichaam niet te zwaar belasten.

Focus: de gewrichten en energie kanalen.

Licht inspannend en helend. 

Please reload

EVENTS AGENDA

Yoga Swing - Extra Les

Een yoga swing les is yoga in een hangmat (de swing) welke is bevestigd aan het plafond.  Andere namen voor yoga swing zijn aerial yoga en anti-gravity yoga. Het is leuk, voelt als spelen en is een prachtige manier om je core/powerhouse/houding en spieren te trainen.  De hangmat dwingt je je balans te zoeken. Hierdoor zullen met name de staande yogahoudingen op de mat veel lichter gaan voelen.

Daarnaast biedt de yoga swing heel mogelijkheden om je wervelkolom te ontspannen en verlengen. Er zijn lekkere oefeningen die veel opening in onderrug geven.

 

Erg verlichtend voor mensen met onderrug klachten. De omgekeerde houdingen en het zwaaien in de swing is uitdagend, leuk en lekker. De borstkast- en schouder-openers zorgen ervoor dat je blij de les verlaat.

Yoga Nidra - Extra les

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning die het mogelijk maakt om je lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Bij het beoefenen van Yoga Nidra 'pendelen' lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Het innerlijk bewustzijn blijft echter helder wakker. Zo kunnen lichamelijke en geestelijke spanningen worden losgelaten en blokkades worden doorbroken.  1 uur yoga nidra staat gelijk aan vier uur slaap.

Please reload