open dag zondag 02 - 02 -2020!

Wellicht wil je al langer kennis maken met Yoga of een van de andere mogelijkheden, maar heb je nog vragen. Misschien ken je Inner Balance Center omdat een vriend of familielid hier heel wat uurtjes doorbrengt en ben je er nieuwsgierig naar. Of wil je gewoon graag vrienden of familieleden laten zien waar je jouw Yoga- lessen volgt?

Zondag 2 februari ben je van harte welkom om kennis te maken met de verschillende yoga- lessen en mogelijkheden bij Inner Balance Center Hoofddorp.

Inner Balance Center biedt een uitgebreid aanbod aan yogalessen, behandeling op het gebied van hypnosetherapie, mindfulness, meditatie, aromatherapie, massage & Reiki. Het staat voor professionaliteit, ontspanning & groei. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke sfeer en verbinding. Inner Balance Center is een knus en kleinschalig centrum waar yogi’s, therapeuten en klanten elkaar kennen en in een persoonlijke en fijne omgeving kunnen ontmoeten.

Tijdens de open dag op 2 februari biedt Inner Balance Center je de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken en antwoord te krijgen op je vragen.

Tussen de activiteiten door bestaat de mogelijkheid kennis te maken met de docenten en therapeuten en vragen te stellen. Je kan aan een of meerdere activiteiten meedoen, maar je kunt natuurlijk ook alleen komen om de docenten en de therapeuten te ontmoeten en de ruimte te zien. Wil je meedoen? Kies dan onderstaand je activeit(en) en reserveer je plekje!.

 Deelname aan alle activiteiten op die dag is gratis (voor de yogalessen graag makkelijke kleding aantrekken, er is geen kleedruimte).

Alle lessen zijn GRATIS dus vol = vol!

RESERVEER jouw plek , KLIK HIER

Hatha Yoga 11:15-11:45u
Beginners en gevorderden yoga les
Mindful Eten 12:15-12:45u
Bewust leren eten met Stijnie
Easy Yoga Flow 13:15-13:45u
Les geschikt voor beginners en gevorderden. Docent Conny
Hypnose Therapie 14:15-14:45u
Hypnose is niet eng. Ervaar het zelf met Hester
Aero Yoga 15:15-15:45u
Kom vliegen in de yogaswing. Docent Marian
Yoga Nidra 16:15-16:45u
Yogische slaap in yogaswing. Docent Marian
Show More

© 2018 by Inner Balance Center Hoofddorp

  • Black Facebook Icon
  • iconmonstr-email-4-icon-27
  • image-1
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Mindful Eten 12:15-12:45u

Bewust leren eten met Stijnie